Schilderen is een manier van kijken en je verwonderen over de wereld om je heen.

De natuur, bomen, lucht, weerspiegelingen in het water inspireren mij. Ik kan me verwonderen over de snelle veranderlijkheid van wat ik zie. Ik werk veelal naar aanleiding van foto's, die ik zelf heb gemaakt. Dat is het uitgangspunt voor een schilderij. Een detail daar uit kan weer inspiratie zijn voor een nieuw schilderij, waardoor het resultaat verder van de werkelijkheid af komt te liggen. Olieverf is op dit moment mijn favoriete materiaal om mee te werken, de volheid en de kleur spreken mij erg aan.

Na jarenlang als handenarbeidlerares gewerkt te hebben op diverse scholen en na verschillende schilderworkshops in binnen- en buitenland, ben ik in 2005 begonnen met de opleiding 'Schilderen met olieverf' aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (België).

In 2010 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik begonnen aan de specialisatie, welke ik in 2013 heb afgerond. Naar aanleiding van mijn eindejaarstentoonstelling op de academie, ben ik geselecteerd om in Kasteelhoeve Alta Ripa, Oud Turnhout, te exposeren.

Iedere vrijdag schilder ik samen met drie anderen in ons atelier 't Ravelijn: een inspirerende plek, in een bosrijke omgeving.